torstai 28. helmikuuta 2013

Agilitykisat Jyväskylä 16.2.

Mallan radat oli oikein kivoja tehdä, pikkuvirheitä, ja sitten mun todella upea perseelle lentäminen. Harrastuksen huippuhetkiä suorastaan. Sannille kiitos kuvaamisesta.Seelan A-rata 10 vp, yliaikaa +4,74, lähtösika, ja keinulta hölmö lipeäminen
Seelan B-rata kääntyi hylyn puolelle.


Kontakti- ja lähtökuuri olisi siis enemmän kuin tarpeen. Miten ei vaan oma pää kestä vaatia kisoissa noita kontakteja. Ryysään liian lähelle ja äh. Nooh, eipähän lopu treenaaminen kesken.

Tänään (tai eilen, kun näin yöllä kirjoittelen) alkoi uusi treenijakso ja heti löydettiin mahtava kotiläksy. Kepeille hakeutuminen vaikka putkia olis houkuttimena. Ei ollut yksi tai kaksi kertaa kun sininen sinkosi putkeen onnellisena. Sen sijaan linjaaminen sujui oikein kivasti, ja muutenkin oli hyvää rataa.

Nyt en olekaan ilmoittanut koiria kisoihin. Mallan kanssa sen sijaan lähdetään viikon päästä Ruotsiin näyttelyyn. Iiks. Mallahan ei ole liki kahteen vuoteen ollut näyttelyssä lainkaan. Ihan huimia odotuksia en ole kasannut, mutta kivahan tuo on reissuun päästä. Eikä tuliaisia tietenkään pahitteeksi laittaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti