perjantai 23. marraskuuta 2012

Kuulumisia ja jännittämistä

Viime viikonloppuna kisattiin JAT:n kisoissa yksi Minna Räsäsen tuomaroima rata. Valitettavasti työvuoromuutoksen takia vain yksi, hyppyradalle Seela sai lainaohjaajaksi Sarkkisen Päivin. Seela teki kyllä äärettömän hienosti hommia Päivin kanssa, vaikkei kaksikko ole koskaan yhdessä treenannut.

Päivin ja Seelan hyppäri 17.11.2012

Meidän oma rata hylkääntyi myös, että sitä taas jännitti niin paljon! Seela teki hienosti töitä, mutta itsellä taas tuntui että silmissä sumenee ja lopulta jäin sitten odottelemaan koiraa kohtaan jossa olisi pitänyt edetä, ja kun tajusin missä olin oli jo liian myöhästä. Seela sujahti väärään päähän putkea. Haastava keppikulma meni sairaan hyvin ja muutenkin olen tosi tyytyväinen rataan.

Seuraavat agilitykisat ovatkin sitten 6.12 Joensuussa. Innolla odotellen. :)

Maanantaina päästiin oman ryhmän treeneihin, aiheena niistot. Voihan räkämälli. Oli ihan järjettömän vaikeaa. Kuten aiemminkin oon pohtinut niin tää on meille tyypillistä aaltoliikettä, välillä rytmi koiran kanssa on vaan kadoksissa ja välillä se sit löytyy ja kaikki menee sairaan hyvin. Oli treeneissä paljon hyvää, Seela teki ihan uskomattoman hienot kepit ja irtosi niin hienosti. On se vaan hieno. <3

Tällä viikolla sitten ollaan muistuteltu tottelevaisuuskoulutuksen perusteita. Eli suomeksi viime hetken paniikki, kun tajuaa että niin, lauantaina olisi tosiaan koe edessä. Ei tauko kyllä pelkästään huonoa ole tehnyt. Seela teki tosi näpsäkkää ja tarkkaa työtä. Suurin murheenkryyni on ollut kaukot, vaikka niitä on tehnytkin. Kun vire nousee, nousee koirakin... ennen käskyä! Argh, miten ärsyttävää! Ongelmaan tuntuu helpottavan rauhallinen kehu ja valmistelevassa osuudessa rauhoittaminen. Huomennahan se näkee, toimiiko kokeessa. Paikkamakuu pitää vielä iltapuhteiksi käydä tekemässä.

Mallan polvi on jo hurjan paljon parempi. Tikit poistettiin maanantaina ja pikkuhiljaa ollaan palailtu lenkkeilyyn. Jospa polvihuolet olisivat hetkeksi ohi (koputan puuta). Fysioterapia-aikaa pitäisi varata, ei se varmaan pahaa tekis Seelallekaan käydä katsastamassa mikä tilanne on.

Maanantain treeneistä olis videomateriaaliakin, mutta pitää ensin vaan latailla videot koneelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti