sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Pentuja kattelemassa & kenneltyttöilemässä ilman koiriaOlin Carinan apuna pentulauman Baer-testimatkalla perjantaina, ja tänään tulin kotia vihdoin. Malla ja Miina olivat Ellin hyvässä hoivassa, mitä nyt Elli oli opettanut Mallalle kurre-tempun, mitä sen ei tartteisi nyt kyllä osata kun olisi se beehoo edessä.

Lauantaina oltiin Lahdessa pentunäyttelyssä jossa yhden porokoiranartun esitin. Molla-riiviö oli roppipentu. On se kumma, että muiden koirat mun esittäminä pärjää, mutta omat ei. ;)

Muttajoo, tällaisia ihania pieniä ja reippaita sain pallutella monta päivää. En kyllä tiedä mitään hauskempaa kun karjakoiranpentu. Ne on niin Isoja Koiria, vaikka ihan vauvoja ovatkin. Yksi varsin mallamainen pentu oli joukossa, niin samanoloinen, näköinen ja asenteinen (paitsi ehkä vielä astetta riiviömpi). Arvaa kuka näistä?

Ja vielä kaikki samassa läjässä


Niinjoo, ja ennen kuin arvon lukiani menette hätääntymään samalla tavalla kun äiti, niin ei, mulle ei ole tulossa karjakoiravauvaa, ja toivottavasti koiran paikkaakaan ei ole vielä aikoihin avoinna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti