perjantai 14. marraskuuta 2008

YötokoaLähdettiin eilen puolenyön maissa Mallan kanssa Postille tokoilemaan. Otin jopa noutokapulan mukaan Ellin treenireppuun.

Kokeilin ensin uutta tapaa innostaa, hihitin Mallalle, ja se rupesi tarjoamaan katsekontaktia ja sivulletuloa, jos liikuin niin koko ajan haki seuraamispaikkaa. Taittava.

Tehtiin joku seuraamisentapainen. Väsytti, en muista miten män.

Leikitin vähän joka välissä paljon ja annoin koiran hömppäillä lelun kanssa kunnolla.

Elli oli rakentanut ruudun, joka tehtiin myös. Eka meni ihan hyvin n. 25 metrin matkalta, mutta kun olin tekemässä toistoa, niin Malla bongasi valmistelevien aikana ihmisen kävelemässä läheisellä tiellä ja lähti hakua tekemään. Huusin pois ja palkkasin, yksi onnistunut ja se siinä.

Kaikki jäävät (is-sei-maa) hyvät. Luoksetulo oli ihqti.

Koska mulle tuli tylsää, niin tehtiin pujottelua jalkojen välistä. Jestas kun tyyppi veti kierrokset ja sinkoili puolelta toiselle kun ohjus. Ihan selvästi tuli agimoodi päälle, joten opetin sitten lämpötolpan kiertämistä. Nauratti kun noinkin hölmöllä ohjaus-jutulla koiran saa ihan kolmanteen taivaaseen. Siitä pääsi sellainen här-här-här -ääni kun se sinkoili tolppaa ympäri. Ihq.

Noutokapula nukkui Ellin treenirepussa koko treenin ajan.

Pitää laittaa kuva kun Elli opetti Mallalle uuden tempun. Kuvasta tuli taiteellinen, sen nimi on

"Vähä NiinQ Muumin Möö-Möö"On se niin ihana ja viisaan näköinen.

Elli koettaa kovasti panetella, ettäkö Maailman Kahdeksas Ihme olisi Tuhma Koira. Moinen syyttely on pyöristyttävää. Ettäkö MALLA makaisi pöydällä vahtimassa namipussia? Suorastaan Järkyttävä väite.
Ei Malla IKINÄ.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti