perjantai 25. huhtikuuta 2008

Möö-Möön touhupäivä, Miinan tokotreeni


Tehtiin aamulla takapihan hiekkaparkkiksella tokotreeni.

Paikkamakuu piilossa: ok, mutta kun Elli välipalkkasi Mion, nousi istumaan, palautin maahan, makasi loppuun hyvin.

Seuraaminen hyvää!

Nouto: tehtiin yksi nopea nouto, en ottanut loppuasentoa, mutta palautti vauhdilla laukaten.

Jäävät: maahanmenossa yritti ensin luistaa, loput hyviä ja nopeita.

Luoksetulo. Örm. Pysäytys ei toimi käsimerkillä. Kokeilin ääntä, toimi. Katsotaan mitä tehdään tämän kanssa.

Kaukot ei toimineet, tyhmä otin treenin vikana.

Tunnarikapulan pito ei onnistunut kauhean hyvin.

Malla kävi Santerin ja Vauhdin kanssa lähemmäs kolme tuntia Laajavuoressa juoksemassa, kun kotiuduttiin, levättiin reilu tunti ja lähdettiin agitreeneihin, joista kotiuduttiin yhdeksän jälkeen. Toki iso osa meni ihan vaan radan kasaamiseen kolmistaan.Olipa mukavaa. Ekalla kerralla Malla oli aivan tulessa. 3 hypyn jälkeen pussi ja 5 hyppy aiheutti päänvaivaa. Kääntö kepeille sujui hyvin ja herranjumala kun koira oli tulessa kepeillä. Jouduin juoksemaan että pysyin mukana. Loistavat, loppuun asti oikein tehdyt kepit. Olin NIIN ylpeä.

Keinulla ekalla kerralla loppui rata, kun Nata tuli keinulle kärttämään palkkaa. Otettiin alusta.

Isoin ongelma oli, kuten arvelinkin, aidat 15 ja 16. En oikein saanut siihen sellaista lopullista varmuutta, mutta jotenkin luovittiin siitäkin. Keinu tök-tök-tökki ekojen kertojen jälkeen. Myös keinulta kääntö muurille ja aidoille oli yllättävän hankala.

Tuli huonoja pätkiä, mutta tuli myös tosi hyviä, missä koira teki tosi kuuliaisesti ja nätisti. Alkupätkä saatiin toimimaan, kepit meni pääsääntöisesti hyvin, enkä niin hirveästi myöhästellyt ja sekoillut kun luulisi. Muistutti etäisesti agilityä, jopa.

Muutettiin rataa niin, että muurin kulmaa vaihdettiin ja pituus siirrettiin, muurin jälkeen tehtiin 12, 15, 16, muuri ja 19. Elli teki Mallan kanssa sitten 13 putkeen ja loppupätkän ilman keinua. Hauska oli katsella Mallaa toisen kanssa. Tein itse radan Nata-cardilla, ja hauskaa oli, ja erilainen ohjattava kun Malla, kun irtoaa niin hallitusti ja on paremmin kuulolla - toki myös lukee rataakin paremmin.

Noh, päivän saldona rakot molemmissa kantapäissä jaliskenkien ja rikkinäisten sukkien jäljiltä (mutta olipa kiva tehdä agia, kun kengät pitivät) ja väsynyt Möö-Möö. Kuusi tuntia touhua takana, niin sietää kyllä ollakin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti