lauantai 5. huhtikuuta 2008

Laukaan tokotreenit


Miinan kanssa ei olla ohjatuissa tottelevaisuustreeneissä käyty ikuisuuksiin, joten nyt kun kyyti saatiin, niin ilmoittauduttiin sitten Laukaan tokoavokkaiden ryhmään.

Tehtiin paikkamakuuharjoituksia. Ensin kierrettiin koirien ympärillä Birgitan ohjeiden mukaan. Miina pysyi hyvin jopa takana seisomisen ajan. Sitten tehtiin kaksi pidempää paikkamakuuta. Ensimmäinen sujui Miinan osalta hyvin - muuten maneesin ohi kävellyt koirakko aiheutti kaaoksen, ja useampi koira lähti juoksentelemaan pitkin kenttää. Kiva nähdä, että Miina kesti senkin. Toinen paikkamakuu sujui hyvin ja muidenkin osalta ilman kommelluksia.

Hanna ohjasi meille seuraamisen ulkona. Muuten ihan ok suoritus, mutta edistää juoksuosuudessa ja vähän taas oli mummolla liikaa höyryä.

Vaihdettiin maneesiin tekemään seuraamista, Miina ehti odotellessa tonkia maneesin pohjaa, ja liikkeellelähdön jälkeinen pysähtyminen ei onnistunut valtaisan aivastuksen takia. Muuten ihan iloinen seuraamispätkä, minä itse en osannut tehdä täyskäännöksiä.

Sitten tehtiin vielä liikkeestä seisominen, Miina ei pysähtynyt ekalla käskyllä ja väisti sivulletuloa, joten palkkasin edestä ja otin uudelleen, tällä kertaa paljon parempi suoritus. Seuraavan kerran treenit on kahden viikon päästä.

Mallan kanssa päästiin Muurameen jatkokurssille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti