maanantai 15. syyskuuta 2008

Tokoilua pariin otteeseen molempien kanssa


Eilen iltalenkillä extempore-sessio läheisellä parkkipaikalla.

Mallalle seuraaminen, joka ei ollut kauhean hyvää, mutta ei toi kyllä innostunut onnettomasta risusta, jonka kaappasin palkaksi.

Luoksetuloja tehtiin kaksi ensimmäinen meni himmailuksi kun mun takaa läheltä käveli lenkkeilijä ja pimeällä piti Möllön hetkeksi katsahtaa että mikä on miehiään. Toinen ok.

Miina: seuraamista pienin tempovaihteluin. Tosi ihanaa, kun koira ei edistä kuin mielipuoli ja patoaa!

Luoksetulo normaalina, mutta pysäytyksen käskysanalla. Eka himmailua, toka ok.

Tänään Mallan virallinen viimeinen treeni ennen koetta. Mentiin vieraaseen paikkaan jossa oli vaan Mallalle vieraita koiria. Nopeasti sopeutui häiriöön ja jaksoi keskittyä, olin tosi tyytyväinen, tuskin kokeessa tulee ihmeempiä ongelmia.

Paikkamakuu 3 minuuttia, vaikka paikkamakuuseura oli Mallalle vähän nyrpeästi kommentoinut kun tultiin kentälle, niin rauhallinen makuu, vähän piti aluksi rauhoitella vieruskaveria kääntämällä päätä pois, mutta laski pään sitten etutassujen väliin. Itse varmaan liikahdin tai hymyilin tai jotain, koska nosti sitten pään ja tosi intensiivisesti tuijotti mua loppuajan. Pitää muistaa olla ihan tyyni, toi lukee ihan liikaa pienistäkin jutuista. Hyvä paikkamakuu.

Luoksepäästävyys: ekalla kerralla nousi ja meni tervehtimään hillitysti. Toisella kerralla pysyi paikallaan. Mulle oikeastaan ihan sama miten tämä menee, kun tiedän että se menee läpi, se jos se nyt nousee seisomaan ja tervehtii vähän heiluttamalla häntää on ihan ok, kun ei tätä olla sen kummemmin harjoiteltukaan.

Seuraaminen hihnassa: SUPERRRR! Tai siis, mittapuulla Malla.

Jäävät: maahanmeno tosi hyvä ja tulipahan töpättyäkin mun osalta. Annoin Miinan seisomaanjääntikäskyn Mallalle ja toi lakosi nopsaan maahan siitä. Eli pitää pitää mielessä ettei sekoita käskyjä kokeessa. Omalla käskyllä tosi magee seisominen, ja varmasti jäi seisomaan ja odotti hyvin palkkaa kun seisoin vierellä. En ottanut liikettä loppuun kun aikaisemmin on ollut ennakointia.

Luoksetulossa kävi sellainen ihme, että vaikka koira vähän käytti mun kättä liaanina, niin tuli suoraan perusasentoon.

Miinan kanssa tehtiin illalla kaukokäskyjä. Liekö Pipan opit menneet kerralla jakeluun, koska oli tosi nätit ylösnousut eikä mitään protestointia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti