sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Pientä tokonpoikasta ja kuulumisia


Oltiin aamulla ottamassa vähän treeniä. Mun ykkösenjälkeinen krapula vaan jatkuu. En saanut oikein mitään järkevää Mallan kanssa aikaiseksi. Ruutua tehtiin ja se nyt on ihan hyvä, mutta en ole sitä saanut eteenpäin.
Miinan kanssa tehtiin vaan pari noutoa, mulla oli Malla siinä häiriönä ja nostamassa vähän kilpailijana tarvetta mennä kapulalle viime treenin epäonnistumisien jälkeen. Hyvin toimi, myös sitten kun Malla teki paikkamakuuta ja tehtiin yksi nouto ilman Kaljua Broileria (Mallan tämänhetkinen intiaaninimi) häiritsemässä.
Tein liikkeestä istumista kahdella koiralla yhtä aikaa. Täysin turhanpäiväinen harjoitus, mutta kyllähän ne silloin tällöin istui ihan nätisti molemmat.

Oltiin Mallan kanssa eilen lenkillä Haukanniemessä Pessi-lapinkoiran kanssa ja kaksikolla synkkasi hyvin mitä tuli lintujenjahtaustyyliin. Tänään sitten Remun kanssa lenkkeiltiin melkein kaksi tuntia ja nyt illalla herättyään Malla linkutti jalkaansa, liekö joku lihasjumi iskenyt kun revitelty koko viikonloppu. Pitää antaa huominen levätä, ja vaikka vähän hieroakin, niin josko menisi ohi.

Käytiin tekemässä vieraassa paikassa ja vieraan koiran kanssa paikkamakuu hotellin parkkiksella lenkin jälkeen. Hyvin meni. Tein luoksetulon ja maahanmenon, jota toi ei olisi halunnut tehdä märälle asvaltille.

Voi olla, että olen turhan toiveikas, mutta tuntuu että uusi antibioottikuuri joka saatiin Miinalle torstaina alkaa tehota. Aamulla kun heräsin niin vesikuppia ei ollut tyhjennetty ja nukuttiin kymmeneen, kun yleensä olen kuudelta joutunut viemään mummokoiraa ulos. Mutta joku epäonni tässä on, että kun toinen on parempana, niin toinen sitten aloittaa saman tien linkuttamaan.

Niinjoo, meillähän olisi pitänyt olla eilen paimennustaipumustesti ja suureksi pettymykseksi testi peruttiin viime hetkellä. Toivottavasti se joka tästä sotkusta on vastuussa on ihan helvetin ylpeä itsestään. Toivottavasti saadaan kuitenkin testi järjestettyä vielä, varmaan kaikki osallistujat sitä odottivat innolla, ja inhottavaa jos tahallisella pahanteolla (miltään muulta se ei minusta vaikuta) saadaan koko homma kaatumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti