keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Karkki 11 viikkoa

Karkki täytti tiistaina 11 viikkoa. Painoa tällä hetkellä 6,3 kiloa ja molemmat korvat pystyssä! :)

Karkki on edelleen erittäin kiva pentu. Ollaan tutustuttu normaalikuvioihin, käyty lenkillä, rannassa ja töissäkin Karkin kanssa. Karkki on edelleen hyvin reipas ja avoin pentu ja häntä vatkaa tiuhaan. Se tutustuu itsevarmasti ympäristöönsä ja tulee erinomaisesti toimeen Seelan ja Mallan kanssa.

Sisäsiisteydestä ei voida vielä kyllä puhua. Kyllä ulos mennessä pissaillaan, mutta niin pissaillaan sisällekin.

Karkki on myös melkoinen tyyppi käyttämään ääntään, ja tänään tutustutin sitten neidin suihkepulloon kun ei viereisessä huonessa voinut siivota ilman kovaäänistä protestia kun HÄN ei pääse auttamaan. Nimesin pennun samalla Kilju-Veeraksi. Noh, nopeasti suihkupullon kanssa alkoi omat lelut kiinnostamaan ja turhanpäiväinen räkytys loppui. Onneksi.

Karkin kanssa on treenailtu ihan pieniä juttuja naksuttimella, ja lähinnä opeteltu mitä se naksutin tarkoittaa. Tomerasti se hiffasi kaikilla neljlällä tassulla kenkälaatikon päälle kiipeämisen ja oikein vauhdilla lotaisi tassut sen päälle samalla katsoen mua sen näköisenä että "mää tiiän!".

Nooh, noudon alkua opeteltu naksutellen lisäksi myös ja tänään jatkettiin kropankäyttöjuttuja naksuttelemalla etujalkoja ruokakuppiin. Ihana pieni ja kauhealla innolla "treenien" huilitauolla repii lelua. Mahdottoman kiva penska. Paitsi Ellin mielestä. Karkki kun oli osannut tehdä Ellin eteisestä mönjäisen loiskimalla vesikupin vedet ja sitten surffaamalla kissanhiekassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti