sunnuntai 24. elokuuta 2008

Varkaus 24.8.2008


Tuomari Lilian Hanniste, Viro

Malla
"Hyvä tyyppi ja koko, hyvä pää, alaleuka voisi olla leveämpi, pehmeä selkä, riittävä eturinta & rintakehä, vapaa liikunta. "

AVO-EH, AVK1

Miina
"Hyvä tyyppi, pää voisi olla voimakkaampi, oikea purenta, tummat silmät, hyvät korvat, pehmeä selkä, vähän pitkä lanne, hyvät raajat."

VET-EH, VEK1

Siinä oli sitten Miinan näytelmät tältä vuodelta ja tuskin enää tullaan käymään kuin erikoisnäyttelyssä ensi vuonna, mikäli mummeli pysyy vaan hyvässä kunnossa. Mallan kanssa käydään varmaan kurkkaamassa Jyväskylä kv, mutta jäädään varmaan neidin kanssa näyttelytauolle myös, katotaan kasvaako tosta ankanpojasta edes tunnistettava ankka, vaiko hilmuinen vesinokkaeläin, ja lähdetään sitten Mission Imbossible 2:n kimppuun. Ykkösosahan oli Miinan valioksi saaminen.

**MUITA KUULUMISIA**

Ollaan vihdoin kotona, ja kaikki ollaan vaan väsyneitä ja kiukkuisia (ruokaa sentään on, niin ei tartte olla nälkäisiä kuitenkaan). Huomenna alkavat allekirjoittaneen opiskelut. Paluuta kotiin juhlistettiin kunnon lenkillä Haukanniemeen, ja koirat nukkuvat tyytyväisen oloisina omilla paikoillaan. Miina nojatuolissa sängyn päädyssä ja Mallan tuhina kuuluu sängyn alta, mun pään kohdalta. Selvittiin sitten tästä kesästä, vaikka välillä meinasi uupumus iskeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti