torstai 28. elokuuta 2008

MölliagilityäOltiin Laukaasssa mölleissä piiiiitkän tauon jälkeen. Mun jännittäminen on ollut aika suunnatonta yleensä mölleissä, joten nyt ainut tavoite oli lähinnä että Malla tekisi vapautuneesti kun mie jännitän.

Eka rata


Kahden hypyn jälkeen Malla kävi kurkistamassa putkeen, mutta sain sen käännettyä, puomilta yksi kontaktivirhe (en ole varma kumpi), a:lta alastulosta kontaktivirhe ja ennen a:ta tosi tiukka "tähän suuntaan!" huuto, kun meinasi mennä puomille uudestaan. Loppupätkä menikin sitten sujuvasti.

10 vp, ja ihanneaika alittui 9:llä sekuntilla. Kivaa oli. Leikin Mallan kanssa pallolla ennen kaukaloon menemistä, kaukalossa tein pari hyrrä, härrää ja haukutin. Malla oli ihan tosi rento ja kiva ohjata (tosin en jännitykseltäni saanut sitä oikein pidettyä hyppysissä kun neiti olisi halunnut irrotella. ) Voitettiin medimöllit, ja saatiin hieno matkajuomakuppi palkinnoksi.

Toiselle radalle lähdettiin sitten vähän eri tavoittein.Meillä on jokaisessa möllikisassa tullut lentokeinu, kun este on radalla ollut. Joensuussa viimeksi se oli aivan hirveää. Malla teki hylyn toisen esteen jälkeen, se juoksi putken väärästä päästä, ja veti pienenpienen pyllyhepulin ennen kuin päästiin jatkamaan. Keinulle se keräsi taas kauheat vauhdit, mutta pysähtyi - kiitos vertahyytävän karjaisuni. Ja pysähdys oli vielä tosi hieno, se oikein hyppäsi paikalleen seisomaan ja odotti nätisti vuoroaan. Seuraava pätkä oli tosi hyvää ja hauskaa, a:n kontaktit oli hyvät, kepit meni superisti, renkaalle irtosi niin että jäin vaan perässä hölkkäämään, putki sujui hienosti, samoin 15. hyppy ja puomille lähtö. Vauhdikasta ja hauskaa siihen asti. Sitten koiralla oli vaan vauhdiskasta ja molemmilla hauskaa kun puomin alastulo meni ihan plörinäksi ja Malla hyppäsi 17. esteen väärään suuntaan, jatkoi siitä viimeiselle aidalle leveä virne naamallaan ja hirveää vauhtia. Mua nauratti ihan hirveästi ja olin tosi tyytyväinen koiraan - se oli rento, nopea ja irtosi hienosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti