tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kekkuli 1 vee ja terveystuloksia.

Keekkupää Kekkiläinen täytti vuoden 16.2.

Nätti ja reipas koira on pienestä aussiesta kasvanut. Ja virallisten tulosten valossa vielä tervekin. 19.2. käytiin luustokuvissa, lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja LTV1.


Polven kuulumiset ei sitten olleet ihan yhtä hyviä. Tammikuun lopussa alkaneen ontumisen syyksi varmistui kuvissa murtuma TTA-häkissä. Koko rakenne on nytkähtänyt paikoiltaan ja luutuminen häiriintynyt.

Otimme siis jälleen ottaneet vieläkin rauhallisemmin, Keksi on yksinolot häkkilevossa ettei enää pääse tapahtumaan mitään vahinkoja kun en ole paikalla ja ruokavalioon on lisätty kalsiumia ja d-vitamiinia, ja K-vitamiiniä ja kaliumia ja...

Vointi näyttää tällä hetkellä todella hyvältä. Ontuminen on loppunut ja hiljalleen taas lisätty liikuntaa. Ihan todella lyhyitä hetkiä olen yrittänyt antaa olla kunnon lämmittelyn jälkeen vapaana että totuttelisi pätkissä siihen miltä jalka tuntuu.

Eilistä hetkeä kuvasi hyvin Keksin veljen Mesin omistajan kuvaus Messistä "lentävänä paimentolaismattona"... Keksi oli lähinnä lentävä paimentolais(karva)mato. Mitään jäykkyyksiä tai ontumisia ei lenkkien tai lyhyiden irtipitämisten (tällä hetkellä sellaista 5 minuuttia itse rauhalliseen tahtiin kävellen) jälkeen ole ollut.

Energiamäärän perusteella Keeku kokee olevansa elämänsä kunnossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti