maanantai 13. helmikuuta 2012

Mallan tokoa Jat - voivoi


Seuraaminen: pari muistutuksen paikkaa, kun alussa meinaa into viedä paikan. Muuten hyvä. Nokkakin pysyi kiinni.

Luoksetulo: ihme tapahtui, napakka seisominen, josta lelupalkka. Toisella kerralla kokonainen liike. Ihan jees, vauhti ei ole niin kova kuin voisi, mutta pysähdykset pysyy ihan nätisti kasassa. Väärä käsky viimeiselle luoksetulolle teki epävarmaksi. Vahvistusta.

Liikkeestä istuminen: tosi hyvä, persuus tippuu vaikka lelu houkutti kädessä ja istuu rauhallisena loppuun asti.

Hyppynouto: ekalla karkaa perään, huono perusasento. Toisella kerralla napakampi tässä -käsky ennen valmista ja koira pysyi hyvin, perusasentokin parempi. Hyvin hanskassa ja hyppää kevyen näköisesti.

Metalli: kerralla täysin korrekti suoritus, nätti luovutus, superpalkka.Ruutu: ensimmäisellä kerralla kokeilee plärätä kulmamerkillä, kielto ja uusi lähetys. Ihan ok. Pari namialustavahvistusta, koira etenee hyvin mutta saisi olla temperamenttisempi. Kokeillaan lelun kanssa. Ensin ei voi ymmärtää, että lelu on kädessä ja pitää irrota, mutta pienellä patistamalla irtoaa ja lopulta saatiin vähän reippaammaksi koko homma. Matkaa n. 20 metriä ruutuun.

Kaukot: kahden laudan välissä, etäisyys n. metri-1,5 m. Rauhoittelin koiraa jonkin aikaa ennen suoritusta, ja hyvin malttoi kuunnella käskyjä. Joka vaihdosta palkka. Tukea seiso-maahan tarvitsee, mutta seiso-istussa hyvä tekniikka ilman apuja. Hiljalleen. Rauhallinen palkka.

Tunnari: rauhoittelu jatkuu. Pussissa vähän hajustuneet kapulat, enkä pitänyt kädessä vaan lapasessa kapulaa. Nooh, etäisyys kapuloille n. 3 metriä, Malla haistelee kapulat läpi, maistelee oman naapurit ennen kuin nostaa oman ja tuo vähän epävarmasti luo. Hillitty kehu, ei toistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti