maanantai 21. heinäkuuta 2008

Nettitauon aikaisten agilitytreenien päivittelyä


Tehtiin tämmöistä


ja tämmöistä
Ekalla rata oli hmm... itseään kehuen suoraan sanottuna perseelleen tehty liian tiukkoine väleineen. Malla teki ensimmäisellä kierroksella ihanalla vauhdilla, tarkasti ja nätisti. Oikein jäi hyvä fiilis. Lämpö kuitenkin vaikutti sen verran, että olisi pitänyt jättää toinen kieros ottamatta - neiti vetäisi jalkapallon kokoisen herneen nenäonteloon kepeillä, ja häipyi pariin otteeseen kesken keppien pois radalta kokonaan näkymätön keskisormi pystyssä.

Tein sitten pelkkiä keppejä ensin kiihdyttäen koiraa ja sitten vaan uudelleen ja uudelleen, kunnes koira teki hyvin ja mekaanisesti kepit molemmin puolin hyvällä vauhdilla. Superpalkka ja treeni loppui siihen.

Toinen rata oli hauska, sääkin oli huomattavasti mukavampi kyseisenä päivänä - pilvinen, vähän sadetta ilmassa ja viileä. Meillä oli tosi hauskaa Mallan kanssa, taas olisin voinut tehdä väljemmät välit radalle (kato kun ei sitä kerrasta opi), mutta ei mitään hirveän hazardia.
Otettiin sitten yksi kisaradanomainen suoritus, ihanneaika oli 30 sekuntia. Sen sisään päästiin, ja vitonen tehtiin kun yksi rima putosi. Kepit ei menneet niin hyvin kun alkutreeneissä ja piti saatella koiraa enemmän kuin yleensä, huomasi taas, että kun itselle ottaa vähänkin painetta niin käy näin. Ajanoton jälkeen yksittäiset kepit ja kappas kun koira irtoaa ekaan väliin tosi nätisti.

Pitäisi tehdä tämmöisiä pikkuisen painetta -treenejä, kun mulla tuo jännittäminen on hiukan paheena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti