maanantai 7. heinäkuuta 2008

Lyhyt agitreeni 7.7


Tehtiin lyhyt ja hauska rata, jossa oli uusina juttuina kontakti ja putki vierekkäin ja kaksi putkea peräkkäin puomin alla.Oli oikein mukavaa, putkissa ei mitään ongelmaa, ja keppien ensimmäinen väli löytyi tosi nätisti (ja näköjään taas ratapiirroksessa kepit laitoin aivan liian lähelle aitaa) olin ensin ajatellut jossain keppien ja puomin välissä valssata, etten veisi koiraa putkeen. Ensimmäisellä kerralla se menikin kun sen sinne omalla juoksulinjallani ohjasin. Tokalla kerralla tajusin, että valssi ei tule onnistumaan ja perskuleen rakki kun hakeutui kuitenkin puomille kun leikkasin ysihypyn jälkeen takaa, niin mikäs parempaa, hieno likka.
8 rima tuli alas, jos rupesin vedättämään liikaa, joten pitää muistaa harjoituksissa nyt tarkkailla tuota vedätysongelmaa, ja katsella saisiko sitä jollain korjaantumaan.

Malla oli tosi reipas eilisen jälkeen ja treenikin sujui tosi hienosti ja pirteästi - jopa odotellessa tehty toko oli mahtavaa, mutta radan jälkeen sillä oli maha tosi löysällä joten jätettiin treeni yhteen kierrokseen. Iltapalaksi Malla sai jogurttia ja jauhelihaa, että jos helpottaisi. Maha oli hyvänä ennen rataa, niin uskalsin treenin tehdä, viime torstaina Mallalla oli yhden illan tosi paha mahatauti, mutta kun toipui siitä seuraavaksi aamuksi, niin ajattelin, että oli vaan jotain ohimenevää. Pitää nyt seurailla, kun näköjään uusi, ja pysytellä poissa kentiltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti