sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Agirotu 6.7.2008


Lähdettiin aamulla viiden jälkeen ajelemaan kohti Ylöjärveä, ja kaikista epäilyksistä huolimatta löydettiin perillekin melkein ajoissa. Sitten kun löysin joukkueenkin, niin pitikin jo melkein heti lähteä tutustumaan rataan.Mallalle radalta 85 virhepistettä, koska agirodussa ei ketään hylätä.
Kuten olin arvellutkin, niin hypyt olivat meidän kompastuskivi. Malla ylitti vain viisi aitaa koko radalta, ja lopuista juoksi ali. Todella positiivista oli kuitenkin radalla kauniisti onnistuneet kontaktit ja kepeille vienti. Myös sarjaeste onnistui tosi hienosti, ja Malla hyppäsi kaikki nätisti. Renkaalta tuli hylky kun Malla hyppäsi ohi ja kun pyysin sen takaisin, niin hyppäsi ohi väärältä puoleltakin ennen kuin meni renkaasta.

Että nyt on ensimmäiset melkein viralliset kisat sitten takana. Oli kyllä hieno huomata, että valtava häiriö ei vaikuttanut koiraan mitenkään. Voisi jossitella miten olisi mennyt medien aloittelevien radalla maksikisaajien sijaan, mutta turhaapa tuo. Olen tyytyväinen koiraan ja sen 85:n virhepisteeseen, kun ohjausta neiti kuunteli kuitenkin, nätisti ja oli reipas oma itsensä.

Karjisjoukkue Australian Cuddle Dogs sijoittui 64:lle sijalle 155 virhepisteellä. Oli mukava päivä vähän könyisemmälläkin menestyksellä, koirat käyttäytyivät hienosti, Malla oli jopa rasittavuuteen asti kaaahean sosiaalinen kaikkia kohtaan, jokaisen vastaantulevan kanssa olisi pitänyt leikkiä. Varmaan saanut auringonpistoksen ja unohtanut olevansa Tuhma Koira. Ohjaajalle olisi riittänyt vähäisempikin sosiaalisuus, mutta saipahan Räkä nyt sitten leikkiä sydämensä kyllyydestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti