tiistai 1. tammikuuta 2019

Keksi on tiine!

Joulukuun 1. päivä Keksi ja sulhonsa treffasivat lumisissa maisemissa onnistuneesti. Aika nopeasti itse tiineyden merkkejä luulin havaitsevani mutta ultrassa 27.12. asia sitten varmistui: useita pieniä matkalaisia oli Keekulla kyydissä. Pentue on kennel Empathica’sin.

Isänä pentueessa on lähes kymmenenvuotias Ardiente Cinco Jotas ”Pubi”.

Keksi on äärettömän kiva koira, ja sen reipas ja ystävällinen luonne on sen tärkein piirre. Vaikka pentue on Aijan nimissä niin oli ihanaa päästä osallistumaan projektiin uroksen etsimisestä lähtien.  Toivoin että Keksille etsittäisiin uros jolla olisi samanlaista ystävällisyyttä ja tasapainoisuutta luonteessa unohtamatta harrastusominaisuuksia. Keksin pentueen LTV-muutokset yritettiin myös ottaa tarkoin huomioon.

Oli kiva seurata Pubia ja Keksiä yhdessä, niissä on samanlaista välitöntä, mutkatonta hyväntuulisuutta ja ystävällistä ja tasapainoista käyttäytymistä. Geenibingo lopulta toki sanelee paljon, mutta luulen että matkalla on todella kivoja aussienalkuja.

Keksin ja Pubin pennuista on ilmeisesti ollut jonkin verran kiinnostusta, mutta uskon että Aija vastaa mielellään kysymyksiin ja mistä sitä tietää vielä paljon ja minkäsorttisia syntyy. Yhteyttä Aijaan saa esim. kotisivujen kautta: http://www.nattynapkin.net/ .







Keksi 4 vkoa 1. astutuksesta

Keksi joulukuussa 2018




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti