keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Mallan kanssa mätsärissä, tokoiluaMiinan rokotukset menivät vanhaksi, joten meidän avoimen koe sitten peruuntui, vaihdoin tilalle Mallan, ja tehtiin sitten yksi treeni, ja katsoin miten tekee kokonaisen liikkeen.

Paikkamakuu: tosi hyvä, varma, rauhallinen

Seuraaminen: aivan riittävää, väljä, mutta kontakti pysyi ihan kivasti, kun vaan itse menen reippaasti, istuu nopeasti, perusasennot hyvät. Molemmat seuraamiset samanlaiset, olin tosi tyytyväinen, Miinaan on vaan tottunut, ja se on vähän liian tiivis, niin Mallan hieman löyhä seuraaminen tuntuu pahemmalta kuin onkaan.

Maahanmeno. Mun pitää antaa käsky oikein, tekee nopeasti, tosi hyvä liike.

Luoksetulo: Paikka-käsky jätettäessä. Nyt ei kaahannut kauheasti ohi, kiva perusasento.

Seisominen: Napakka odota-käsky. Tosi hyvä, oikeasti, Miina on niin hidas, mutta Malla pysähtyy niin nopeasti ja näyttävästi. Ihana.

Hyppy. Hyvä, kunhan vaan taas sanon sen odota-käskyn, enkä seiso, josta arpoo.

Carinan luona tehtiin yksi treeni, ja Malla kävi niin kuumana, että puri käsille kun tavoitti lelua ja haukkui(!) mulle kun pyysin sivulle. Hauska treeni, kiva nähdä otus noin kuumana. Tehtiin seuraamista, luoksetuloa ja eteenmenoa.

Miinan kanssa treeni sujui huonosti, koira oli niin kuumana, että seuraamisesta ei tullut mitään, tehtiin sitten jotain pientä, luoksetuloa ja leikitystä lähinnä, pieniä pätkiä seuraamisia. Ei kauhean hyödyllinen treeni, mutta ei niiden aina tartte ollakaan.

Ei me Mallan kanssa päästä kokeeseen kuitenkaan, kun neiti aloitti juoksun. Että näin tällä kertaa. Miinan Joensuun näyttelyt jää väliin noiden varoaikojen takia (huomenna rokotuksille, jee).

Lauantaina oltiin Carinan kanssa Turengin näyttelyssä, ja esitin Carinan kasvatin Serin, joka on junioriluokan narttu. Tuomari tykkäsi neidosta kovasti, isoista korvista huolimatta, ja saaliiksi PN-1, SERT, VSP. Irkku-iskä oli ROP, joten päivä meni oikein nappiin. Kiva oli välillä näyttelyistä jotain voittaakin.

Sunnuntaina oltiin Sakkryn mätsärissä, otin ilmoittautumisia vastaan ja kävin Mallan kanssa kehässä, neidistä tuli sitten sinisten isojen 3. Saatiin myös viimein sertiruusuke. Koirat on ilmoitettu erkkariin ja varmaan ilmoitan Mallan vielä Järvenpäähän, australialaiselle tuomarille. Toivotaan, että saataisiin Mallan veli Wonka samaan näyttelyyn kun sielläpäin asustavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti