sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Parkkihallissa treenaamassaMiina: seuraaminen, otin koiran suoraan autosta, syötin vähän nakkia ja sitten mentiin. Eka pätkä ihan haihattelua, otin alusta, ja noin hyvää seuraamista ei ole ollut aikoihin, nätti kontakti, oikea paikka, oikea vire, ei piippailua tai kiihkoilua. Tosi kauniisti suoritti.

nouto: otin noudon seuraavana, eka nouto hyvä, palkkasin ja otin uudestaan. Miina otti kapulan suuhun ja lähti pissalle. Haki sitten kuitenkin pissapaikalle unohtuneen kapulan takaisin. Kolmas ihan ok, aluksi ei meinannut lähteä hakemaan. Ilmeisesti toistot hämäsi.

liikkeestä maahanmeno: ihan ok, vähän hidas, mutta olkoon, kun ei toi kylmällä muutenkaan halua maata.

luoksetulon pysätys: eka huono, koira varasti lähdön, ei pysähtynyt, multa tosi epäselvä pysäytysmerkki. Toka oli parempi, kolmas ei ihan yhtä hyvä kun toka, mutta pysähtyi kuitenkin. Ei pitäisi ottaa nakkia tähän liikkeeseen, liikaa haahuilee mihin palkka mahdollisesti lentää. Koira palkkasi itsensä ryntäämällä vapautuksesta treenirepulle nakkeja syömään.

liikkeestä seisominen: hyvä, en katsonut koiraan ohittaessa. suuri hehkutuksen aihe: MIINA ISTUI SUORAAN PERUSASENTOON SEISOMISESTA!!! WUHUUUU!!

normiluoksetulo: kympin luoksetulo, ei mitään himmailuja vaikka tein samassa kohdassa kun pysäytystä

Kaukokäskyt: näkyi viime treeni vielä koirassa, palkkasin aina noususta, ei meinannut pysyä istumassa jos kehua ei tullut nopeasti vaan lähti pois - ottaa siis painetta minusta. Viimeiset teki hyvin. Nyt vaan paljon itsevarmutta koiralle. Kaukkarit on herkkä liike, ja kun alku sujui niin hyvin, niin varmaan ahnehdin liikaa.

Kaukokäskyistä palkkasin sitten pallolla. Hyvä koira.

Malla:

Tehtiin muutama ruutu. Eka hyvä, toisella rupesi kuuntelemaan parkkihallin kaikuja ja ajatus katkesi kesken matkan ruutuun. Jätin namin ruutuun ja reviteltiin lelulla.

seuraaminen: kerrankin möö-möö teki oikeasti hyvää seuraamista pääasiassa. Oikea paikka, iloinen kontakti ja taitava koira. Kaksi n. 15 metrin pätkää. Toisessa myös täyskäännös, joka meni ihan ok, hitaasti pitää tehdä, mutta kyllä se peppu hiljalleen alkaa kääntymään.

luoksetulossa peppu ei kääntynyt, kaksi muuten hyvää luoksetuloa, mutta perusasentoa piti korjata.

Tehtiin noutoa, ja rauhallisempi liike, niin taas otti häiriötä kaiuista. Noh, teki kuitenkin ihan hyviä noutoja kolme, yhdessä piti kapulaa väärin. Kertaakaan ei sylkenyt sitä ennen aikojaan.

Lopuksi annoin vapautuskäskyn ruutuun, mutta olin liian kaukana ja käskin koiran maahan ennen kuin se oli kokonaan ruudussa. Pitäisi ne silmälasit tosiaan hankkia. Mutta toimi ihan ok.

Lopuksi leikittiin narupallolla, ja Hanna leikitti myös. Erona mun kanssa leikkimiseen selvästi se, että ei vieraan kanssa halua jatkaa leikkiä, eikä tarjoa voitettua lelua. Mullehan se tarjoaa nykyään, mutta töitähän sen eteen on tehty. Reipas likka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti