torstai 14. huhtikuuta 2011

JAT:n kisoissa ja vähän reenivideoita


JAT:n kisoista ei sen suurempaa menestystä, ensimmäiseltä radalta 10 ja toiselta 20. Jälkimmäisellä radalla kävi pieni työtapaturma, kun toisen esteen pituuden kompuroimisesta lähti lumipalloefekti liikkeelle, jäin sitä pohtimaan koiran suorittaessa puomia ja putkelle lähettäessä ajattelin että irtoaahan se nyt, eipä irronnut, vaan kielto putkelle. Jolloin olin myöhässä seuraavasta kohdasta, selvittiin siitä jotenkuten erittäin huonosti ja sen jälkeen oli ohjaajan pasmat sen verran sekaisin että seuraava rima putosi ja keppien aloitus sössittiin (TAAS, jumaliste!).


A-rata tallentui videolle. Mallan ajat on tulleet hitaammiksi ja se ei meinaa irtoa. Mietin että vaivaako mahdollisesti se syksyllä loukattu jalka. Pidetään nyt kisataukoa reilu kuukausi ja katotaan löytyyko sitä vauhtia ja halua irrota taas ja koetetaan saada fillari kuntoon, niin päästäisi kuntoa kohottamaan kunnolla.Käytiin tekemässä keskenämme vähän "kotiläksyjä", joka Mallalle oli pimeään putkeen irtoaminen. Ensimmäisellä yrityksellä koko harjoitus meni puhtaasti - ja just sillon kamera ei ollut päällä. Epäilen että jälkimmäisellä kerralla tuo toiseen putkeen irtoaminen takkusi, koska ajoin koiraa sinne aika suoraan. Kepit oli kuitenkin Mallalla hyvin positiiviset.


Ja Seela, voi Seela. Se on uskomaton härläke ja sika kun sille päälle sattuu. "Onx pakko jos ei haluu muuta kun nopsaan syömään namirasialle". Varsinkin alussa keskusteltiin sinisen kanssa siitä, että tehdäänkö kuten minä sanon vai niin kuin miss Älypenni haluaa. No sitten kun saatiin tämä selväksi, niin toimiihan se homma. On mielenkiintoista nähdä mitä käy kun ton vauhdin saa joskus valjastettua puhtaaksi ratasuoritukseksi. On se aivan käsittämättömän nopea.Ollaan tehty Seelalle keppejä verkkojen avulla ja lopuksi otettiin vielä vertailevaa videokuvaa noiden tekniikasta. Ei Mallalla suinkaan huonoin mahdollinen tekniikka kepeillä ole, mutta kyllä Seelan tekniikka vaan näyttää niin paljon helpommalta. Katotaan, kohta varmaan alkaa olla kepit sillä mallilla että ruvetaan häivyttämään niitä ohjureiksi.


Tässäpä  vertailua vielä.Tokoa ei olla tehty sitten yhtään. Kunhan kentät sulaa, niin pitää ryhdistäytyä senkin suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti