keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Mallan agilitykuulumisia


Syksylle oli runsaasti suunnitelmia Mallan varalle kisarintamalle. Osa toteutui, osa ei. Mainitsemisen arvoista oli ainakin se, että Malla starttasi kaksi rataa ystäväni Poppyn kanssa, kahden yhteisen harjoittelukerran jälkeen 8.8. laukaassa. Tuloksia ei vielä tullut, mutta katsotaan miten jatkossa.


Me käytiin Mallan kanssa Valkeakoskella 22.8 kahdella radalla, ensimmäisellä radalla hyllytettiin kolmannella esteellä, ja toiselta tulokseksi 10 vp (kepeiltä, perhana). Se, mikä on ilahduttavaa, on, että ei tehty yhtään kontaktivirhettä ja yksi rima kahdelta radalta putosi. Toisella radalla kepitkin meni puhtaasti, jotta jotain edistystä aivan selvästi tapahtunut.


B-rata saatiin videollekin.


Nyt ollaan oltu kaksi viikkoa täyslevossa (josta kyllä hiukan lipsuttu). Seela runnoi Mallan lenkillä - ne juoksivat täyttä vauhtia ja liukkalla törmäsivät, jossa Malla sitten oli ottavana osapuolena ja loukkasi jalkansa. Se onnahteli levon jälkeen ja oli yhtä sydämellinen kuin perseeseen ammuttu karhu. Malla ei ihan pienestä kipua näytä, joten olin tosi huolissani. Eniten pelkäsin tietysti polven ristisiteiden ottaneen osumaa. Käytiin eläinlääkärillä ja polvet ok. vasempaan lonkkaan kohdistettiin vaurio ja levolla ja särkylääkkeellä paranneltu. Nyt koira tuntuu olevan kunnossa, ja hiljaisen varovasti toivotaan että mitään takapakkeja ei tule, ja päästäisi vielä tänä syksynä radoillekin.


Pääasia tietysti, että koira on terve. Muu on sitten plussaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti