sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kevään ensimmäiset hakutreenit


Lähdettiin yllytyshulluina sitten hakuilemaan lauantai-aamuna. Lunta oli reilusti, mutta se ei haitannut, kun meillä alkoi tämän vuoden missio Mallan kanssa. Siirrettiin siis haukkuminen ekaa kertaa kunnolla metsään.


Maalimiehet haukuttivat Mallaa lumipallojen kera keskilinjalla ja sen jälkeen otettiin kolme ukkoa. Ensimmäiseksi ukoksi laitettiin Aija, joka on Mallalle tutuin ja jolle sen tiesin haukkuvan hyvin. Eka lähetys meni vähän ketuiksi kun Malla sai hajun toisella puolella olleesta ukosta, mutta tokalla upposi Aijalle asti haukkumaan. Lähti haukkumaan hyvin. Ukot löytyi kaikki ongelmitta ja haukkukin irtosi, mutta selvästi enemmän vaati vieraalla kun tutulla maalimiehellä. Pääasia kuitenkin, että haukkua lähti ja koira saatiin palkattua oikeasta suorituksesta. Olen tosi tyytyväinen pikku-akkaan. Keskilinjalla vielä pidettiin lumipallobileet lopuksi.


Seelakin oli mukana. Aluksi halusin tehdä tuuliharjoituksen, mutta koska tuuli vähän miten sattuu ja lunta oli niin paljon että ohjaajat ja koirat olivat ihan läkähdyksissä niin tehtiin sitten makkararinkiä liikkuvin ukoin. Seelalla on mörkökausi vähän nostanut päätään, mutta ekojen ukoillejuoksemisten jälkeen jännitys hävisi, eikä Seela hakenut enää multa katsekontaktia vaihtaessaan ukolta toiselle. Reipas pien.


Ja minähän siis sanoin, että Seelan kanssa EN mitään pk-lajeja ala tietenkään harrastamaan. Tukittu


Tänään kotiuduttiin Joensuusta vähän ex tempore, mutta ihan kiva rauhoittua kotiin ennen kun mulla alkaa kunnon loppurutistus harjoittelusta. Toivottavasti huomiseksi saadaan houkuteltua meille treeniseuraa, kun Joensuuhun sovitut treenit jäivät väliin.


Tässä vielä likkojen pääsiäispotretti, otettuna videokameran huippukameralla. 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti