torstai 14. kesäkuuta 2012

Pieksämäen tokokoe, ensiyritelmiä


Mahtavaa oli tänään kahden koiran kanssa tokokokeessa. Hieman oli säätämistä kun avoin luokka ja voittajaluokka olivat samanaikaisesti. Ilman pahempia päällekkäisyyksiä selvittiin.



Malla korkkasi voittajaluokan seuraavasti

Paikkamakuu 10 - tarkka, rauhallinen

Seuraaminen 9 - hyväilmeistä, hyväpaikkaista, pieniä epätarkkuuksia käännöksissä ja paikallakäännöksissä kuului hento piip.

Liikkeestä istuminen 0 - hihkaisin ihan ihme äänensävyllä ja koira jäi puoliniiaavaan asentoon, että HÄH!?

Luoksetulo 8,5 - hyvä vauhti, hiukan valuu seisomisessa, hyvä maahanmeno

Ruutu 7 - toisella käskyllä ruutuun, hyvin meni keskelle ruutua seisomaan, malttoi odottaa maahanmenokäskyn, seuraamiseen olisi pitänyt tulla vähän reippaammin ja nätimpään seuruupaikkaan, Malla juoksi siis mun ohi ennen kun tuli sivulle.

Estenouto 0 - hyppää, noutaa ja palauttaa kiertäen esteen

Metallinouto 5 - palautti ravilla, sylkäisi kapulan mun jalkoihin

Tunnari 0 - toisella käskyllä kapuloille, haisteli rauhallisesti, toi väärän, eli todennäköisesti sen mihin liikkuri viimeksi koskenut

Kaukot 0 - kaksi käskyä maahanmenoon, kolme ekaan nousuun, yks väärä asentokin tais lipsahtaa. Ja siis etenemää ei paljonkaan, mutta pisteet ei enää riittäneet mihinkään.

Kokonaisvaikutelma 8 - miellyttävä koira, multa miellyttävää ohjausta, liikkeistä puuttuu vielä varmuus, ja ihan tottahan tämä on.



Tulos voi0/156 pistettä



Seelan korkkaus sitten olikin seuraavanlainen

Paikkamakuu 10 - oli kuulemma vietellyt viereisen dobberin, mutta siis ihanaa, ehkäpä se istuminen treeneissä oli joku aivopieru

Seuraaminen 7,5 - seuruun pitäisi olla tuomarin mukaan rauhallisempaa, minusta Seelalta ihan näpsäkkä ja hyväilmeinen seuruu

Liikkeestä maahanmeno 10 - jes!

Luoksetulo 5 - läpijuoksu

Liikkeestä seisominen 10 - vielä enemmän jes! Vähän on ollut seisomisessa epävarmuutta siinä kun meen koiran taakse.

Nouto 10 - !!!!!!

Kaukokäskyt 10 - !!!!!

Estehyppy 0 - ihan aivopieru koiralta, ei tajunnut mistään mitään.

Kokonaisvaikutelma 8 - ei saatu kommentteja



AVO2/158 pistettä. 2 pistettä siis jäi uupumaan, mutta että voi olla koirastaan ylpeä, mikä ihmeen 10-konemoodi sit iski siniselle päälle. Ihana likka! Ja niin reipas ja näpsäkkä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti