keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Pientä agitouhuamista


Tänään Seelan ja Mallan kanssa pitkästä aikaa treenikentällä. Malla teki numeroilla olevat harjoitukset, Seela teki kirjaimilla ja punaisen treenin ilman keppejä alussa.Mallan treeni sujui oikein hyvin. 3-4 välin valssi onnistui ihmeellisen hyvin ja kun muistin putken jälkeen kertoa mihin ollaan menossa niin kyllähän se tulee.


Punaisessa treenissä keppien kanssa koetettiin vähän tehdä erikoista ja viimeinen väli meinasi jäädä sitten suorittamatta - nyt otetaan vähän takapakkia ja katotaan miten käy. Opetettiin Mallalle uutta juttua, eli takaakierrosta 3-4 koiran kääntymistä ohjaajasta poispäin, jotta saadaan se sujuvasti putkeen. Palkkaaja oli B:n lähistöllä auttamassa koiran käännöstä. Olipa oikein kiva harjoitella uutta juttua ja pientä raksutusta oli havaittavissa. Olipa kiva pitkästä aikaa touhuta akan kanssa.


Sentin kanssa tehtiin sitten pätkittynä ja mietittiin käännöksiä ja mun ajoitusta ja ohjaamista. Seela osaa enemmän kun uskonkaan, mutta osaa myös olla aika lurjus. Kun mun oma ohjaaminen (vakaat kädet!!!), ääni ja kroppa pysyy rauhallisena, koira suorittaa. Jos itse hätäilen, kiihdyn tai kimitän, Seela tulee epävarmaksi - ei irtoa ja heittää mun kanssa läskiksi. Mutta hauska huomio - näinhän se oli Mallankin kanssa tässä vaiheessa koulutusta. Jospa jotain kuitenkin oltaisi opittu. Seela yllätti kyllä tosi rauhallisella suorittamisella, käännökset olivat paremmat, niisto toimi punaisella radalla hyvin Seelalle hillityn käännöksen saamiseksi välille 3-4. Putkeen ulkokautta irroittaminen ei tänään ollut mikään ongelma kun rauhallinen käsky. Hirveän taitava ja nopea likka. :)


Pitää laittaa tähän vielä tyttöjen syyskuvat jotka Hanna otti alkuviikosta. Karvaa tytöillä on enemmän tai vähemmän - etenevissä määrin vähemmän. Mun verhoissa, tyynyissä, aamupalaleivissä taas etenevissä määrin runsaammin.


Seela kohta 2 veeMalla kohta 5 vee


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti